HTML

mindig fitten

tuti tippek a fittséghez, ..........hogyan szerezd meg, .........hogyan őrizd meg

Életmód

Reklám

Ajánló

Utolsó kommentek

Tippek hangulat javításra

2008.05.14. 17:42 tuttitippek


Íme néhány trükk, hogyan gyűrje le a mélabús hangulatot.

Járjon a végére
Miért van rosszkedve? A megoldáson csak azt követően kezdhet el dolgozni, hogy felismerte a pontos kiváltó okot! Lehet, hogy saját magának köszönheti a mélabút, de külső körülmények is meghúzódhatnak a háttérben. Segítséget jelenthet, ha megbeszéli a problémáját a társával vagy a barátnőjével.

Célok kitűzése
Ez a legjobb módszer akkor, ha saját magával nincs megelégedve. Az, ha konkrétan megfogalmazza, mit szeretne elérni, az önértékelésére is pozitív hatással lesz. Fontos, hogy a cél mindenképpen kihívást jelentsen, ugyanakkor reális és elérhető legyen. A siker után mindig jutalmazza meg magát valami aprósággal!

Mosolyogjon!
Nem kerül semmibe, többnyire mégis fukarkodunk vele. Próbálja ki, hogy egyszerűen rámosolyog arra, aki szimpatikus Önnek. Az esetek nagy részében az érintett viszonozza majd a kedvességét. Mivel a pozitív visszajelzés aktiválja az agy azon részét, amely a boldogsághormonok termeléséért felelős, mindenki jól jár!

Melódiák
A harmonikus muzsika pillanatok alatt boldoggá teszi az embert, hiszen a boldogságért felelős hormonok kiválasztását indítja el az agyban.

Jó cselekedet
Egy új táska vagy cipő szinte minden nőnek örömet jelent - rövid távon. A pszichológusok szerint tovább tart majd az elégedettség, ha másokkal tesz valami jót!

Forrás: stop.hu

Szólj hozzá!

Címkék: öröm mosoly rosszkedv mélabú

A bejegyzés trackback címe:

https://tutifitt.blog.hu/api/trackback/id/tr10463990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása